Društvo

EPCG: I sjutra isključenja

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra isključenja
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će se ugrađivati brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova elektronska brojila biti ugrađivana u ulicama AVNOJ-a, D.Milutinovića, Jelene Balšić, Jovana Zonjića, M.Popovića, Pera Počeka, Sergeja Jesenjina, T.Užičkoj i u Karabuškom polju.

Brojila će u Ulcinju dobiti potrošači Meteriza, Limana, Vida Matanovića, Buda Tomovića, Draška Vujanovića, 26. novembra, Pristan, Borisa Kidriča i Steva Jankovića.

U Kotoru će se brojila ugrađivati u Mečerevom brijegu, Dobroti, Turistu, Krivoj ulici i Zlatnim njivama.

U Herceg Novom brojila će dobiti Njegoševa, a u Meljinama potrošači iz Narodnog fronta, objekat „Trepča“, Žrtava fašizma i Braće Pedišić.

U Podgorici, zbog radova na 10kV DV „Vazdušni Tuzi“, od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

Zbog radova na 10kV DV „Rijeka Piperska“, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci.

Na Cetinju, struje, zbog planiranih radova na DV 10 kV „Cetinje-Vrela-Prekornica”, od devet sati i 30 minta do 16 sati, neće imati potrošači u mjestima Zagrablje, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica.

U Baru će, zbog planiranih radova na TS „GIK”, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa te trafostanice Dom učenika, Kulturni centar, zgrade u ulicama Jovana Tomaševića 5, 6, 49, 51, I i II i Maršala Tita 52.

Bez struje će u Kotoru, zbog planiranih radova na DTS 10/0,4kV „Turist B“, od deset do 13 sati, biti potrošači iz tog traforeona.

Na području Ulcinja, zbog planiranih radova na TS 10/0,4kV „Radiocentar“, od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja će biti potrošači u zoni Solanskog kanala i Ulcinjskog polja.

U Pljevljima će bez struje, zbog planiranih radova na DV 10kV i niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati, ostati potrošači sa područja Pupovići, Leovo Brdo, Šljuke, Vrba, Višnjica, Nange, Mrčevo, Vodoplav i Alići.

Na Žabljaku, zbog planiranih radova na 10 kV DV, u od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Suvodo, Zminica, Bare Žugića, Okruglica, Smoljan, Novakovići, Pašino Polje i Merulja.

U Šavniku, zbog planiranih radova na 10 kV DV, u od devet do 15 sati, bez struje će ostati potrošači sa područja Bare, Sirovac,Krnja Jela, Seoca, Strug i Malinsko.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Portal Analitika