Region

Pretučena ćerka glumice Nade Blam

Sara Bradić, ćerka poznate srpske glumice Nade Blam, napadnuta je u jednom noćnom klubu u Beogradu, a detalje o napadu podijelila je na svom Fesjbuk profilu.
Pretučena ćerka glumice Nade Blam
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako je navela, sve se odigralo prije nekoliko dana, a napad je bio toliko brutalan da je Sara završila u bolnici, na operacionom stolu.

- Dečko koji me je uznemiravao i vrijeđao, a kojeg sam "oduvala", me je počupao za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mjesta. U petak sam cio dan bila u urgentnom i u miliciji i baš sam loše. U ponedjeljak sam bila kod psihijatra u utorak i srijedu na VMA gdje se završila operacija, a to je pakleno bolno. Tužila sam ga, ali pošto ne znam ko je, a obezbjeđenje koje je moralo da zove policiju to nije uradilo, iako je cio incident vidjelo... nadam se da će sarađivati. Vlasnik lokala je rekao da je spreman da pomogne - napisala je Sara na društvenim mrežama.

Ona je kasnije dodala da će istrajati u svojoj borbi da pravda bude zadovoljena i zahvalila se svima onima koji su joj pružili podršku.

Izvor i foto: blic.rs

 

Portal Analitika