Crna hronika

U podmetnutom požaru izgorio automobil Crnogorske komercijalne banke

Automobil „škoda oktavia“, vlasništvo beranske filijale Crnogorske komercijalne banke potpuno je uništen u požaru koji ga je zahvatio preskonoć oko ponoći, potvrdio je komandir Službe zaštite Berane Tihomir Bogavac.
U podmetnutom požaru izgorio automobil Crnogorske komercijalne banke
Portal AnalitikaIzvor

On je kazao da je požar prijavio dežurni policajac Centra bezbjedniosti Berane, 20 minuta poslije ponoći. Dodao je i da su odmah po prijavi na teren izašla tri vatrogasca sa jednim vozilom. - Kada su vatrogasci stigli požar je već bio u razbuktaloj fazi. Vatra je ugašena sa dva vodena mlaza – naveo je komandir Bogavac.

On je dodao da su vatrogasci ostali pored izgorjelog automobila još sat vremena kako bi propratili situaciju i reagovali u slučaju novih komplikacija. Prema riječima Bogavca, automobil je bio parkiran kod beranske Gimnazije „Panto Mališić“ ali dovoljno daleko od zgrade tako da nije bilo prilike da se vatra prenese na objekat. Takođe, u blizini nije bilo parkiranih automobila tako da je izbjegnuta mogućnost da se vatra na ovaj način proširi i pričini veću meterijalnu štetu. Automobil je bio star dvije godine, a izgorio je skoro u potpunosti. Materijalna šteta je ogromna. Izvori bliski policiji tvrde da preliminarni rezultati istrage ukazuju da je požar najvjerovatnije bio podmetnut. (Pobjeda)

Portal Analitika