Fudbal

Real krade Pjanića Barseloni

Italijanski mediji su prije samo nekoliko dana u javnost izašli sa informacijom da je trener Barselone Luis Enrike spreman da Romi ponudi 40.000.000 eura za Miralema Pjanića kako bi dodatno pojačao konkurenciju na sredini terena.
Real krade Pjanića Barseloni
Portal AnalitikaIzvor

Međutim, u subotu ujutru naslovna strana uglednog madridskog lista Marka donio je sljedeću ekskluzivu - Real Madrid ozbiljno motri reprezentativca Bosne i Hercegovine i želi da ga ukrade Barseloni!

Uprkos tome što Kraljevskom klubu ove sezone dosta škripi na poziciji lijevog beka, dnevnik koji je usko povezan sa velikanom iz prijestonice otkrio je da je Rafa Benitez pronašao igrača koji bi trebalo da razdrma vezni red, a da se Pjanić gotovo savršeno uklapa u njegove koncepte. Kako Pjanić igra najbolju sezonu u karijeri, pošto je već postigao osam golova i na to dodao šest asistencija, jasno je zašto je reprezentativac Bosne i Hercegovine na cijeni. 

Marka navodi da je uprava Reala već kontaktirala Pjanićevog agenta i upitala koje su šanse da njegov klijent dođe na Santjago Bernabeu, a da je kompletnu akciju pokrenuo prvi čovjek Kraljevskog kluba Florentino Perez. 

Portal Analitika