Crna hronika

Dvojica uhapšenih zbog razbojništva i teških krađa u Podgorici

Službenici Uprave policiije MUP-a - Centra bezbjednosti Podgorica identifikovali su i sinoć lišili slobode A.C. (30) iz Podgorice osumnjičenog za razbojništvo, i B.D. (20) iz Podgorice osumnjičenog za tri teške krađe izvršene na provalan način, saopšteno je Poralu Analitika iz Tima za odnose s javnošću Uprave policije.
Dvojica uhapšenih zbog razbojništva i teških krađa u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

- Sumnja se da je A.C, 25. novembra u večernjim časovima, u centru grada, od B.M, uz prijetnju nožem, otuđio novčanik u kojem su bili oko 160 eura kao i lična dokumenta oštećene. B.D. je, kako se sumnja, u prethodna tri dana provalio u kafić i dvije pekare. On je, sumnja se, iz jednog paba u City kvartu otuđio tablet i lap top, dok je iz dvije pekare u Gornjoj Gorici i Donjoj Gorici otuđio 550 i 500 eura. Službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavama i operativnim radom, u kratkom roku identifikovali osumnjičene i lišili ih slobode. Dio otuđenog novca i stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima - navode iz UP.

U saopštenju se dodaje da su oba lica, uz krivične prijave, privedena nadležnim zamjenicima Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, te da im je određeno zadržavanje u policijskim prostorijama do privođenja sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici. 

Portal Analitika