Crna hronika

Ranko Radulović: Sve mi je namjestila policija

Ranko Radulović, Slaviša Tanović i Ratko Martinović, svi iz Nikšića, juče su u Osnovnom sudu kategorično odbacili navode optužnice koja ih tereti da su sugrađaninu Branku Kustudiću dali novac na kamatu.
Ranko Radulović: Sve mi je namjestila policija
Portal AnalitikaIzvor

Proces vodi sudija Osnovnog suda Ivan Perović. Optuženi su 11. septemra uhapšeni u akciji ,,Sova“. Ranko Radulović je kazao da je svu priču protiv njega pokrenula ,,švercersko-kriminalna grupa iz policije, da su pojedini čelnici policije prebijali ljude u njegovom lokalu, iako je najmirniji u gradu, da su bile česte racije, zbog čega ih je i pitao da li to rade da bi njegovim neprijateljima iz Podgorice kazali kako je nenaoružan i kako ga mogu ubiti“.

On je dodao da je Martinovića angažovao kao šofera i obezbjeđenje jer mu je ,,policija protjerala obezbjeđenje iz BiH“. I optuženi Tanović je negirao krivicu i kazao da je šokiran optužnicom u kojoj je označen da je od juna do septembra ove godine od Kustudića zahtijevao da mu preda 10.000 eura. Prema njegovim riječima, jedina krivica je što je prijatelje Martinovića i Radulovića upoznao sa Kustudićem. Verzija optuženog Tanovića bila je da su Radulović i Martinović pozajmili po četiri hiljade eura Kutudiću bez ikakve kamate, a da mu je on prodao džip za 18.000 eura. (Opširnije čitajte u današnjoj Pobjedi)

Portal Analitika