Fudbal

Miličković objavio spisak za dvomeč sa Hrvatskom

Selektor mlađe kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Boris Miličković, objavio je danas spisak igrača za prijateljski dvomeč za Hrvatskom.
Miličković objavio spisak za dvomeč sa Hrvatskom
Portal AnalitikaIzvor

Prva utakmica biće odigrana 1. decembra u Petrovcu (13), dok je druga na programu dva dana kasnije na terenu Trening kampa FSCG (11 sati). Miličković je pozvao 20 igrača.

Na spisku su:

golmani: Vuko Vujović (Lovćen), Boran Dizdarević (Radnički); 

odbrana: Anto Babić, Ivan Mićunović (Sutjeska), Nemanja Petrović (Igalo), Stefan Milić, Džonatan Drešaj, Bojan Roganović (Budućnost), Nikola Bojanović (Mladost); 

vezni red: Miro Korać (Radnički), Vasko Stojković (Mornar), Miloš Brnović (Budućnost), Nikola Stanišić (Grbalj), Ivan Vujačić (Polet stars), Igor Kukuličić , Srđan Krstović (Zeta); 

napad: Marko Rakonjac (Jedinstvo), Nikola Krstović, Danilo Pešukić (Zeta), Ljubo Kovačević (Grbalj).

Miličković je kazao da će duele sa Hrvatskom iskoristiti za uigravanje tima koji u septembru naredne godine očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

"Biće to i dobra prilika da isprobamo nekoliko novih igrača i steknemo uvid u njihovu formu i mogućnosti. Na spisku se nalazi 20 igrača i svi će dobiti priliku da pokažu koliko mogu", rekao je Miličković u izjavi za zvanični sajet Fudbalskog saveza.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak na Trening kampu FSCG.

Portal Analitika