Fudbal

Fudbalerima Partizana premije od 100.000 eura!

Pobjeda u Holandiji oraspoložila je sve u Partizanu, a posebno čelnike kluba koji su riješili da igrače nagrade za veliki trud i pobjedu u Alkmaru od 2:1.
Fudbalerima Partizana premije od 100.000 eura!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tako su još uoči leta iz Amsterdama za Beograd, objelodanili da će igračima već tokom dana leći novac na račune od premija čiji je ukupan iznos 100.000 eura.

Vijest je novinarima potvrdio i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

"Ono što smo obećali igrači će imati tokom dana na računu. Odavde je javljeno da im se isplati 100.000 eura. I tako će biti“, poručio je Miloš Vazura.

Čini se da su fudbaleri na terenu bili dodatno motivisani, jer je prije početka meča u svlačionicu ušao sportski direktor Ivica Iliev i obećao im da će biti nagrađeni ako pobijede.

"Ovo je jedna od najvećih pobjeda Partizana. Istorijska. Na pragu smo ogromnog uspjeha. Da prezimimo u Evropi i napravimo spektakularan rezultat za sprski fudbal. Jednom nogom smo zakoračili, druga je u vazduhu. To je nešto što pred početak sezone niko nije mogao da vjeruje, da ćemo poslije pet kola imati tri pobjede, od toga dvije na strani. Zadovoljstvo je veliko, momci su pokazali karakter, vratili su samopouzdanje, energija u ekipi je fenomenalna, a uz podršku naših fantastičnih navijača napravili smo veliki rezultat", rekao je Iliev.

Blic.rs 

Portal Analitika