Kultura

Uskoro na repertoaru Cadmus Cineplexa

U Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopu u Budvi uskoro možete pogledati filmove "Star Wars: Buđenje sile" i "U srcu mora".
Uskoro na repertoaru Cadmus Cineplexa
Portal AnalitikaIzvor
2711starStar Wars: Buđenje sile

Početak prikazivanja: ponoćna premijera 16. na 17. decembar

Uloge: Dejzi Ridli, Džon Bojenga, Oskar Ajzak, Adam Drajver

Režija: Džej Džej Abrams

("Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", 135 min, SAD, 2015, naučna fantastika)

"Lucasfilm" i reditelj vizionar Džej Džej Abrams udružili su snage da bi vas vratili u daleku galaksiju. "Ratovi zvijezda" se vraćaju na veliki ekran sa filmom "Star Wars: Buđenje sile".

2711usrcuU srcu mora

Početak prikazivanja: 3. decembra

Uloge: Kris Hemsvort, Bendžamin Volker, Silijan Murfi, Ben Višou

Režija: Ron Hauard

("In the Heart of the Sea", 121 min, SAD, 2015, avantura, drama,)

Oskarom nagrađeni reditelj Ron Hauard donosi nevjerovatnu priču zasnovanu na istinitom događaju, koja prikazuje posadu broda suočenu sa najstrašnijim stvorenjem koje su ikada vidjeli.

Tokom zime 1820. godine, kitolovac "Eseks" iz Nove Engleske napada nešto u šta niko ne može da vjeruje: kit veličine i upornosti mamuta, sa gotovo ljudskim osjećajem za osvetu. Ova pomorska katastrofa iz stvarnog života poslužiće kao inspiracija za roman "Mobi Dik”" Hermana Melvila. Ali, to je tek pola priče. Film "U srcu mora" otkriva zastrašujuće posljedice tog susreta, zbog koga su članovi natjerani na krajnje napore da bi učinili nezamislivo: da bi preživjeli. Strašne oluje, glad, panika i očaj navode ljude da preispitaju svoja najdublja uvjerenja, od vrijednosti sopstvenih života do toga koliko je njihovo zanimanje zapravo smrtonosno.

Portal Analitika