Turizam

Nova godina u Budvi je brend

Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu, istakla je direktorica Turističke organizacije opštine Budva, Jelena Rađenović na konferenciji u Beogradu.
Nova godina u Budvi je brend
Portal AnalitikaIzvor

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare u Beogradu, na kojoj je predstavljen bogat program Nove 2016. kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima, saopšteno je iz TO Budva.

"Nova godina u Budvi je brend! Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Uz više nego kvalitetan program i u budvanskim hotelima, očekujemo mnogo posjetilaca i svakako ćemo se truditi da budemo dobri domaćini dragim gostima i prijateljima iz Srbije”, istakla je Rađenović.

Prisutnima se obratio i Zdravko Čolić, koji je istakao da, kada je Nova godina u pitanju, Budva to radi najbolje.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Željka Radak Kukavičić, govorila je o ponudi svih gradova na primorju, u Podgorici i na sjeveru Crne Gore tokom novogodišnjih praznika.

Ove godine, podsjećaju iz TO Budva, program na trgu će početi 31. decembra koncertom grupe "Perper" nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz najveću zvijezdu regiona, Zdravka Čolića.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu "Mediteranskog revijskog orkestra" s istaknutim solistima.

"U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni. Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor - "Viva Vox". U saradnji sa budvanskim bioskopom "Cadmus Cineplex" osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumijevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za djecu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna", navodi se u saopštenju.

Iz TO Budva su poručili da je ništa manje atraktivan program pripremljen i u budvanskim hotelima.budva

Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela "Splendid Resort&SPA", predstavila novogodišnje pakete, a goste će zabavljati Toni Cetinski, Haris Džinović, bend "Charter" kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Glumica Milena Vasić je ispred hotela HG "Budvanska rivijera" najavila trodnevni aranžman u hotelu "Palas", a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Šaban Šaulic, grupa "Colonia", Goran Karan, Saša Matić, grupa "Parni Valjak" i orkestar Ace Sofronijevića.

Marko Ivančević, menadžer za manifestacije hotela "Queen of Montenegro", predstavio je novogodišnje pakete u taverni "OJ HA", a goste će zabavljati ansambl "Prijatelji", Ema Čivović, Vesko Belada kao i orkestar "Dobri momci".

Marija Nikčević je ispred hotela "Mediteran" najavila i sjajan novogodišnji program u tom hotelu, gdje će nastupati Željko Bebek, Marija Visković, Aca Lukas.

"Ova press konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u Srbiji, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika