Fudbal

Pozivi za članove mlađih kategorija fudbalskog kluba “Lovćen”

Da se u omladinskoj školi fudbalskog kluba “Lovćen” radi dobro, dokaz su često ukazano povjerenje i pozivi igračima mlađih selekcija našeg kluba.
Pozivi za članove mlađih kategorija fudbalskog kluba “Lovćen”
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, nedavno su na adresu najstarijeg crnogorskog prvoligaša stigli pozivi za kadetsku reprezentaciju, Vuku Vujoviću i Jovanu Jablanu, te za pionirsku reprezentaciju Nikši Vujanoviću i Iliji Vujoviću, članove mlađih kategorija “Lovćena”, čija su izdanja zavrijedila pozive selektora Borisa Miličkovića i Obrena Sarića.

U toku su zimske mini-pripreme starije kadetske reprezentacije Crne Gore, koja okuplja igrače rođene 1999. godine. Ovo je prvo okupljanje ove generacije od kvalifikacionog turnira na kojem je izboren plasman u elitnu rundu kvalfikacija za UEFA U17 Evropsko prvenstvo. Kamp se realizuje u Baru u periodu od 23. do 27. novembra, gdje sa igračima radi selektor Boris Miličković i njegovi asistenti.

Pionirska reprezentacija Crne Gore zaključiće 2015. godinu prijateljskim dvomečom sa reprezentacijom Makedonije. Obje utakmice odigraće se na terenima Trening kampa FSCG u Podgorici, prva 24. novembra (poraz od selekcije Makedonije 2:3), a druga dva dana kasnije sa početkom u 11 časova.

Portal Analitika