Društvo

Besplatan panel: Pravac, motivacija i koraci do posla iz snova

Panel, na kojem će učesnici, kroz interaktivnu prezentaciju sa predstavnicima zaposli.ME tima i konsultantske kompanije Blue Coach moći da nauče više o tehnikama i procesima zapošljavanja i samostalnog planiranja karijere, održaće se 25.11.2015, u 19 časova u Multimedijalnoj sali KIC "Budo Tomović".
Besplatan panel: Pravac, motivacija i koraci do posla iz snova
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Da li ste na početku svoje karijere? Da li ste ikada razmišljali u kom smjeru bi trebalo da se kreće vaša karijera? Jeste li zadovoljni vašom trenutnom karijerom i da li je ista u skladu sa vašim očekivanjima i karakternim crtama? Ako tražite odgovor na makar jedno od ovih pitanja, onda vas pozivamo da nam se pridružite i pronađete svoje odgovore tokom Panela - Karijerna staza: Pravac, motivacija i koraci do posla iz snova“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Organizatori predlažu da izbjegnete “grešku u koracima”, iskoristite vaše vrijeme i lične resurse na pravi način, gradeći karijeru koja odgovara vašim kompetencijama i na pozitivan način utiče na kvalitet vašeg života.

„Ako ste već otpočeli poslovnu karijeru, a nijeste zadovoljni i znate da možete bolje, panel će vam omogućiti da to promijenite. Upoznaćemo vas sa Hogan alatima, koji vam kroz naučno utemljene metode procjene ličnosti, mogu pomoći da analizirate svoje snage i slabosti, i time lakše identifikujete vaš karijerni pravac“, kaže se u saopštenju.

Organizatori obećavaju zanimljivu i dinamičnu prezentaciju informativnog karaktera, koja ima za cilj da uz prethodno navedeno predoči sve prednosti Hogan alata, metodologiju sprovođenja testiranja i korisnost od rezultata testa.

„Bitno je istaći da je riječ o konkretnim karijernim smjernicama, zahvaljujući kojima ćete odagnati sve dileme koje imate o svom idealnom poslu. Uz to, pomoći će vam da upoznate profesionalni aspekt vaše ličnosti, u kojem pravcu da gradite vašu karijeru i razvijate sopstvene kompetencije“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Organizatori naglašavaju da je će umjesto predviđene cijene od 150 EUR po polazniku, panel biti besplatan.

„Zato iskoristite svoju šansu, da besplatno dođete do informacija neophodnih za svoje dalje karijerno usmjerenje. Da biste obezbjedili sebi mjesto u ovoj ograničenoj ponudi, prijavu za panel pošaljite na email adresu: karijernicentar@zaposli.me sa naznakom Hogan Panel u naslovu emaila (subject), uz lične podatke – ime i prezime, kontakt telefon, grad, fakultet i nivo obrazovanja (student, završna godina, svršeni student ili imaš pređašnje iskustvo u poslu)“, naveli su organizatori.

Partner projekta: Sekretarijat za kulturu i sport glavnog grada.

Portal Analitika