Košarka

Dubljević: Hvala publici, Radonjić: Svaka čast Sutjesci

Sutjeska nije uspjela da pobijedi Crvenu zvezdu, ali partija u porazu (70:62) bila je dostojna spektakla pred više od 4.000 gledalaca. Zbog toga su igrači crnogorskog vicešampiona i ispraćeni aplauzima, u posljednjim sekundima meča.
Dubljević: Hvala publici, Radonjić: Svaka čast Sutjesci
Portal AnalitikaIzvor

Dušan Dubljević, trener Sutjeske: Poslije niza povreda dočekali smo da budemo skoro kompletni, ali nijesmo bili ni u ovom meču. Borili smo se, moram zahvaliti publici jer je pred 4.500 ljudi lako igrati i debitantima. Ipak, to je Zvezda... Zaustavili smo neke od njenih najbitnijih igrača, a Jović i Simonović su riješili meč. Minut i po prije kraja smo imali šansu da preokrenemo, ali šampion je bio pribraniji u završnici. Suočili smo se sa teškim rasporedom, nakon niza teških mečeva stigao je i onaj najteži, sa Zvezdom, ali vjerujem u bolje rezultate.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde: Znali smo koliko će ovo biti teško gostovanje. Nakon poraza od Igokee pobjeda u ovom meču bila je obaveza. Svaka čast Sutjesci, ova utakmica je pokazala da je ozbiljan tim i da se u Nikšiću dobro radi. Želim im sve najbolje i da ostvare ciljeve do kraja sezone.

Portal Analitika