Zabava

Milosavljević: Predstaviću u Kini sve ljepote Crne Gore

Crnogorska predstavnica na svjetskom izboru ljepote ,,Miss world“ Nataša Milosavljević u petak je otputovala u Kinu, gdje će se 19. decembra u ljetovalištu Sanja takmičiti za titulu najljepše. Pred polazak, misica je za Pobjedu ispričala da je dan ranije trebala da bude u Kini, ali je put morala da odloži jer nije sve bilo spremno kako je ona željela.
Milosavljević: Predstaviću u Kini sve ljepote Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

- Pripreme su bile iscrpljujuće kako fizički tako i psihički jer dosta toga je bilo ostavljeno za posljednjih nekoliko dana. Na ovom prestižnom takmičenju nosiću kreacije Sanje Bobar i ponosna sam što je ona bila kreator mojih haljina jer je žena koja mi je prijatelj, veliki oslonac i podrška u cijelim pripremama. Zahvalna sam na poznanstvu sa njom koje će trajati, sigurna sam, cijeli život. Za tradicionalni dres kod bila je zadužena Anastazija Miranović kojoj bih se zahvalila na prelijepoj haljini - rekla je Nataša Milosavljević.

A, na naše pitanje da li je ostala na početnoj zamisli da kao talenat u takmičarskom dijelu predstavi salsu, naša sagovornica odgovara:

- Moja zamisao talenta je bila lijepo osmišljena, bilo bi nešto skroz drugačije, što se do sada nije moglo vidjeti na Miss world-u, ali bez adekvatne pomoći i usljed nedostatka vremena nije mogla da se realizuMis Crne Gore Nataša Milosavljević Predstaviću u Kini sve ljepote Moj najveći adut je sigurnost u sebe. Bila bih ponosna na titulu najljepše ambasadorke na svijetu, i dala bih obećanje i sebi i svijetu da ću biti još bolja i pomogla bih svima kojima je pomoć potrebna - kazala je Nataša Milosavljević je, i za tim ostaje velika žal. Pokušaću sama da izvedem koreografiju plesa koji poznajem ukoliko vidim da je to na nivou takmičenja na koje idem. Uradila sam muziku koju ću ponijeti, a ne obećavam da ću se pojaviti ukoliko ne smatram da je to dovoljno dobro za ovaj izbor, jer sam već bila na takmičenju i znam koliko su zahtjevne koreografije - rekla je Milosavljević. (Foto: Fejsbuk)

Portal Analitika