Crna hronika

Slobodan Vujačić pritvoren zbog kamatašenja

Slobodanu Vujačiću (41) iz Nikšića juče je određen pritvor zbog sumnje da je petorici sugrađana dao ukupno 186.000 eura pod zelenaškim uslovima, potvrdio je advokat Miloš Vuksanović. Odluku o pritvoru donio je sudija za istrage nikšićkog Osnovnog suda, Igor Đuričić.
Slobodan Vujačić pritvoren zbog kamatašenja
Portal AnalitikaIzvor

Hapšenje Vujačić je uhapšen u petak ve- če u okviru policijske akcije ,,Rata“ zbog sumnje da je od oktobra 2012. godine do dana podnošenja krivične prijave, koristeći teške prilike P.Z, N.T, I.N, D.K. i B.K. pozajmio ukupno 186.000 eura na koji iznos je kamata iznosila 200.000 eura.

Branilac Vujačića, advokat Vuksanović kazao je da je pritvor njegovom klijentu odre- đen zbog mogućeg uticaja na svjedoke. Advokat Vuksanović je naveo i da je Vujačić pred zamjenicom osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, Vjerom Mićunović negirao djelo koje mu se stavlja na teret. - Vujačić je tvrdio da se radi o pozajmicama koje je davao prijateljima. Takođe je naveo da mu je pozajmljeni novac vraćen i da je sa tim ljudima ostao u dobrim odnosima – kazao je advokat Vuksanović.

Pobjeda

Portal Analitika