Društvo

MAPSS raspisuje konkurs za projekat “Space-shuttle diplomacy”

Crnogorsko udruženje studenata političkih nauka (MAPSS) raspisuje konkurs za 25 do 30 učesnika/ca projekta “Space-shuttle diplomacy”, koji će biti realizovan 5. i 6. decembra 2015. godine. Mjesto održavanja će biti naknadno utvrđeno.
MAPSS raspisuje konkurs za projekat “Space-shuttle diplomacy”
Portal AnalitikaIzvor

Šta ako vam predložimo da iskusite pregovaranje prvih stanovnika Marsa koji će jednom za svagda podijeliti teritorije nove kolonije nas Zemljana?

Zbunili smo vas? Nastavite sa čitanjem. Godina je 2050. Javnost dolazi do saznanja da su NASA i druge svemirske agencije krile podatke o tome da su pronađeni svi elemeni neophodni za život na Marsu. Ekspedicije kreću!

Kako „podijeliti” Mars? Ko će biti nove super-sile? Da li ćemo igrati po starim pravilima ili ćemo kreirati nova? Da li će stari geopolitički neprijatelji ostaviti svoje nesuglasice i moći zajedno da kreiraju novu eru na Marsu? “Shuttle“ pregovarači/ce će na sva navedena pitanja dati odgovore.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane studente/kinje i srednjoškolce/ke u Crnoj Gori, koji se mogu prijaviti  popunjavanjem aplikacione forme.

Nakon selekcije učesnika/ca na osnovu njihovih aplikacija, prijavljeni/e će dobiti dodatne informacije i  pripremni materijal. Takođe, koordinatori/ke projekta će sa svim učesnicima/cama održati sastanak, gdje će svi detalji, kao i uloge,  biti objašnjene.

Rok za prijave je 26. novembar 2015. godine, uključujući i taj dan do 23:59h. Participacija za učešće iznosi 7€. Učesnicima/cama su obezbijeđeni materijal za pripremu, osvježenja i sertifikati o učešću.

Po završetku projekta “Space-shuttle diplomacy”, najbolji učesnici/ce biće nagrađeni. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail adresu: mapss.mn@gmail.com

Portal Analitika