Zanimljivosti

Privlačniji muškarci koji imaje pse!

Novo istraživanje je pokazalo da se privlačnost muškarca u očima žena povećava ukoliko on šeta psa. Čak i mnogi muškarci potvrđuju riječi istraživača priznajući da često koriste svoje pse kao “mamce” za pronalaženje djevojaka!
Privlačniji muškarci koji imaje pse!
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Svaka treća žena kaže da je više privlače muškarci koji su vlasnici psa, dok se sa tim slaže svaki četvrti vlasnik psa, govore rezultati istraživanja Univerziteta u Nevadi koje je sprovedeno na 1.210 vlasnika pasa bez partnera.

Piter Grej, antropolog, naglašava da muškarci osim što vole da brinu o životinjama često ih i koriste u svrhu upoznavanja djevojaka, budućih partnerki. Takođe, naučnici su došli do podatka da žene češće pristaju na flert sa muškarcem za kojeg znaju da ima ljubimca.

Pitate se zbog čega su mnogi Instagram profili muškaraca preplaveljni fotografijama slatkih pasa? Mislim da su nam istraživači upravo dali i više nego dobar odgovor!

Ovom metodu ne pribjegavaju samo “obični muškarci” već i poznate svjetske zvijezde čije su fotografije sa kućnim ljubimcima mnogo popularnije od onih na kojima se samo smješkaju…

Kakva su vaša iskustva sa ovim fenomenom?

Izvor i foto: zivotinje.rs

Portal Analitika