Zanimljivosti

Venera i Mars u Vagi: Vrijeme za otkrivanje laži i prevara

Šta nam to donose Venera i Mars u Vagi...
Venera i Mars u Vagi: Vrijeme za otkrivanje laži i prevara
Portal AnalitikaIzvor

Naglašen društveni život, zbog potrage za partnerom

Lijepa, uglađena, ušminkana, mirisna, zanosna, šarmantna, čulna, ali ne i animalna. Maniri, odmjerenost i kultura su na visokom nivou. Teži se idealu ljepote. Ako ga ne nalazimo u ljubavi i bliskim ljubavnim odnosima (što je u suštini vrlo teško), zamjenu tražimo hodočasteći po javnim manifestacijama, tražeći taj apsolut, to savršenstvo estetike, pa biramo lijepu književnost, pozorišne predstave, koncerte, umjetničke galerije i ostala događanja za koja mislimo da mogu da zadovolje visoke kriterijume. U svakom slučaju, naglašen je društveni i kulturni život.

Uzbuđenje, adrenalin

Nemojte da dopustite strahovima i nepovjerenju da naruše ili unište odnos. Svrha Urana je da vas gurne u avanturu, dovede pred gotov čin i poremeti neutralnost tasa na vagi. Traže se uzbuđenje i adrenalin. Vodite računa, jer tajne veze mogu biti raskrinkane.

Puno borbe na ljubavnom polju

Uz Veneru u Vagi se nalazi i Mars i tu će biti do 3. januara naredne godine. On sigurno ne donosi mir i blagostanje, već pred vas stavlja razne izazove i prepreke, tako da vas očekuje mnogo borbe na ljubavnom planu.

Za one koji su u stabilnim i zdravim vezama, ovo nije opasan period, ali za sve čiji su odnosi na staklenim nogama može biti doba izazova, svađa, prekida. Za slobodne je ovo vrijeme kada mogu da sretnu potencijalne partnere.

Napokon ćemo progledati

Merkur će početkom sljedeće nedjelje biti u konjunkciji sa Saturnom, koji donosi sistematičan, analitičan, konstruktivan, hladan i pragmatičan um. U tih nekoliko dana možemo vidjeti vrlo jasnu sliku (o čemu god da se radi), otkriti tačno što želimo i kako želimo. Bacamo se na ostvarenje dugoročnijih planova i radimo na raznim strategijama, svako prema sopstvenim potrebama.

Takođe, ovo je vrijeme kada bi trebalo pripaziti na obećanja i strogo ih se držati, najviše u smislu pravovremenosti. Obaviti sve zacrtano na vrijeme, tako da kroz svakodnevicu možemo ići mirne savjesti.

Očekuju vas teški razgovori, ali i pronalazak rješenja.

(Nezavisne)

Portal Analitika