Protokol

Bogdanović - Al Ulama: Slijedi bolja promocija Prijestonice u UAE

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović primio je ambasadorku Ujedinjenih Arapskih Emirata Hafsu Šarif Al Ulamu, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.
Bogdanović - Al Ulama: Slijedi bolja promocija Prijestonice u UAE
Portal AnalitikaIzvor

On je upoznao sa aktuelnim infrastrukturnim i razvojnim projektima grada, pri čemu je posebno akcentovao one koji se tiču poboljšanja energetske efikasnosti, ali i o predstojećim projektima gradske uprave, poput gradnje žičare Kotor - Lovćen - Cetinje, te izmještanje ikone Filermose u Cetinjsku pećinu, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

- Tokom sastanka, gradonačelnik Bogdanović iskazao uvjerenje da će, u narednom periodu, izuzetno kvalitetna i sadržajna saradnja dvije zemlje biti dodatno unaprijeđena. Ambasadorka Ulama izrazila je zadovoljstvo posjetom Prijestonici Cetinje, ističući da smatra kako postoji prostor za saradnju, posebno u pogledu unaprjeđenja turističke ponude i privlačenja turista sa područja UAE. Ona je predložila da se, u cilju bolje promocije Prijestonice Cetinje, napravi rezime projekata na kojima gradska uprava radi, kako bi se napravila njihova promocija u UAE, te sagledala mogućnost saradnje sa Abu Dabi finansijskom grupom - dodaje se u saopštenju

Sa sastanka je proistekla i inicijativa o bratimljenju Prijestonice Cetinje i jednog od gradova iz UAE.

Portal Analitika