Zanimljivosti

ZA SLOMLJENA SRCA: Fejsbuk uvodi novu opciju za osobe koje su prekinule vezu

Fejsbuk (Facebook) je odlučio pomoći osobama slomljenog srca u njihovom "liječenju". Odlučili su uvesti novu opciju koja je povezana sa statusom veze, te će u trenutku kada se status promijeni u "prekid veze" Fejsbuk ponuditi opciju skrivanja svih fotografija, statusa i videa koji su u vezi sa vašim partnerom.
ZA SLOMLJENA SRCA: Fejsbuk uvodi novu opciju za osobe koje su prekinule vezu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ukoliko uključite ovu opciju, ime vašeg bivšeg partnera neće se pojavljivati u opcijama označavanja na fotografijama, statusi vašeg bivšeg partnera će biti skriveni i samo ograničen broj ljudi će ih moći vidjeti.

"Ovo smo uradili kako bismo pomogli ljudima koji prolaze kroz teške periode svog života", rekla je jedna od menadžerki Fejsbuka Keli Vinters.

Vaš bivši partner neće dobiti obavijest da ste aktivirali tu opciju. Do sada je jedino bila dostupna opcija kojom ste mogli ukinuti pojavljivanje bilo kakvih statusa ili fotografija određene osobe na vašem zidu ili da ih blokirate. Sada imate novi set opcija kojim će vam biti lakše da privremeno izbrišete tu osobu i spriječite sebe da je uhodite putem ove društvene mreže i time eventualno produbite svoju bol.

Portal Analitika