Muzika

Sea Dance: 4. decembra prodaja ulaznica po cijeni od 19,99 eura

Magična i jedinstvena uvala Jaza, po Lonely Planetu najbolja plaža Evrope, otvoriće svoje kapije za nove hiljade festivalskih fanova iz desetina zemalja svijeta, za treće po redu izdanje Sea Dance festivala koji će se naredne godine održati od 14. do 16. jula. Biće to ujedno morsko poglavlje velike Exit Avanture, najvećeg festivalskog ljetovanja u Evropi koje zajedno čine Exit i Sea Dance festivali, koji su za svoje najvjernije fanove pripremili ulaznice po najpovoljnijim cijenama!
Sea Dance: 4. decembra prodaja ulaznica po cijeni od 19,99 eura
Portal AnalitikaIzvor

U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude u Novi Sad i Budvu iz svih krajeva planete, objavljen je i zvanični trejler za svjetsko tržište:

 

U petak, 04. decembra tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€! Ovo je cijena sa čak 75% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati!

Komplet ulaznica za Sea Dance i Exit ili cijelu Exit Avanturu koja sadrži oba festivala i košta 58€, mogu se kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Portal Analitika