Društvo

Brajović: Kapitalni projekti na sjeveru pokrenuće razvoj države

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore čestitao je zaposlenima u organima lokalne uprave i građankama 20. novembar – Dan opštine Pljevlja.
Brajović: Kapitalni projekti na sjeveru pokrenuće razvoj države
Portal AnalitikaIzvor

On je u čestitki ponovio spremnost Socijaldemokrata na otvoreno partnerstvo u razvoju sjeverne regije, u kojoj Pljevlja, kako je rekao, zauzima posebno važno mjesto zbog svih potencijala kojima raspolaže, a koji nijesu dovoljno iskorišćeni i vrednovani.

Realizacijom kapitalnih projekata, u prvom redu, gradnje Drugog bloka termoelektrane i autoputa, doprinijeće se, naglašava Brajović, stvaranju uslova kojim će se omogućiti da sjeverne opštine pokreću razvoj Crne Gore, a ne da ga otežavaju, "jer jedino na takav način možemo agresivno ekonomski jačati“.

"Čvrsto vjerujući da svi građani Pljevalja dijele ovakva stremljenja, i da će se u toj opštini nizati pozitivni privredni  rezultati, njegovati međuvjerski sklad, poboljšati uslovi i životni standard svih građana, naročito mlađe populacije, još jednom čestitam praznik vašeg grada“, stoji u Brajovićevoj čestitki. 

cdm

Portal Analitika