Zabava

Kako danas izgleda čuvena manekenka Tvigi

Tvigi je bila najpopularnija manekenka 60-ih godina.
Kako danas izgleda čuvena manekenka Tvigi
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Lesli Loson, poznatija pod nadimkom Tvigi, rođena je 19. septembra 1949. godine. Sredinom 60-ih je zapravo počela njena popularnost, a bila je poznata po svojoj mršavosti, po čemu je i dobila nadimak. Izabrana je za britansku ženu godine, 1966. godine, radila je u Francuskoj, Japanu, Americi, a našla se i na naslovnoj strani Voga.

Čak i tada, Tvigi se našla na meti kritičara. Iako je bilo onih kojima je njen izgled bio fenomenalan, drugi su njen dječački stil i mršav izgled opisivali kao nezdrav.

Nakon što je smanjila svoje pojavljivanje kao manekenka, Tvigi se okrenula glumi, a objavila je i autobiografiju 1998. koja je postala planetarno popularna.

Smatra se da je upravo Tvigi pokrenula trend mršavih djevojaka. Ona se oglasila povodom toga, navodeći da je njen izgled bio potpuno prirodan i da je normalno jela, a da je jednostavno genetika bila zaslužna za to kako ona izgleda.

Tvigi je 2011. godine objavila album "Romantično tvoja", koji je imao solidan uspjeh. Danas ona vodi svoju modnu liniju i blog.

Ovako Lesli izgleda u 66-oj godini.

1911tvigi2

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika