Politika

MILIĆ: Danas je na djelu zaokruživanje projekta privatne države

Predsjednik SNP-a Srđan Milić kazao je da “državno-pravni status Crne Gore niko ne može dovesti u pitanje, jer je on čvrsto i vječno utemeljen 1878. i 1943. godine”.
MILIĆ: Danas je na djelu  zaokruživanje projekta privatne države
Portal AnalitikaIzvor

- Ono što je danas na djelu jeste zaokruživanje projekta privatne države. Protiv toga smo bili 2006. godine, a protiv toga smo i danas, svjesni činjenice da je mnogima poslije deset godina postalo jasno da su bili prevareni od strane tadašnje i sadašnje vlasti - rekao je Milić.

Odbor Socijalističke narodne partije Podgorica nastavio je sa stranačkim aktivnostima koje se tiču održavanja sjednica mjesnih odbora, na kojima se razgovara o aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji, sa posebnim osvrtom na sveukupnu krizu u kojoj se nalazi Crna Gora, saopšteno je iz SNP-a.foto-pg

- Sa članovima i simpatizerima SNP-a sa područja Zagoriča, Pipera, Bioča, Bratonožića, Lijeve Rijeke, Brskuta, Veruše, Kuča, Zlatice, Proletera, Jedinstva i Maslina razgovarali su predsjednik partije Srđan Milić, potpredsjednici Danijela Pavićević i Veselin Bakić, sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora Spasoje-Peđa Kovačević, poslanica Snežana Jonica, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Dragan Ivanović i ostalo rukovodstvo podgoričkog Odbora – navodi se u saopštenju.

Predsjednik SNP-a je ukazao da temelje Crne Gore najviše ugrožavaju oni koji su je ekonomski opustošili.

On je istakao da je SNP posvećena neminovnim sveobuhvatnim promjenama koje će se desiti u Crnoj Gori.

Portal Analitika