Zabava

Seksi model koji obožava da se trka kolima

Mišel Vestbaj je profesionalni model, koja koristi pauzu od šminkanja i fotografisanja vozeći automobile velikim brzinama u uskim ulicama i to radi neopisivo dobro.
Seksi model koji obožava da se trka kolima
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Mišel se takođe bavi driftovanjem, što znači da ruši stereotipe o ženama koje ne znaju da parkiraju na najbolji mogući način. Ona se driftovanjem bavi već dvije godine i želja joj je da bude priznata od britanske drift asocijacije, koja redovno održava takmičenja u ovoj kategoriji, i da na njima osvoji brojne nagrade.

"Obožavam driftovanje i da provodim vrijeme na traci. Kada vidim da napredujem iz dana u dan, to mi samo daje dodatnu motivaciju da nastavim", rekla je Mišel.

To su prepoznali i sponzori koji smatraju da su njen talenat za vožnju i prirodna ljepota, savršena kombinacija za uspjeh, pa stoje u redu za podršku ovoj 28-godišnjoj djevojci.

Kada je riječ o modelingu, Mišel je već pet godina u modi i pojavljivala se na naslovnicama raznih magazina.

"Zaljubila sam se u drifting upravo preko modelinga, s obzirom na to da sam pozirala na takmičenjima ove vrste. Pored toga, radila sam kao asistentkinja u brojnim kompanijama i mogu vam reći da me to izuzetno ispunjavalo", rekla je ona.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika