Marketing

M:tel: Besplatna komunikacija unutar 060 mreže

Prepaid paket Revolucija 060 od sada omogućava korisnicima neograničen pristup omiljenim aplikacijama, uz sve ostale benefite: neograničenu besplatnu komunikaciju ka 060 brojevima, i to svakog mjeseca po 1.000 minuta i 1.000 SMS-ova i najnižu cijenu poziva ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori od šest centi po minutu, saopšteno je iz kompanije.
M:tel: Besplatna komunikacija unutar 060 mreže
Portal AnalitikaIzvor

Aplikacije koje su besplatno dostupne u Revolucija prepaid paketu su Viber, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Wikipedia i Mondo.

"Količina podataka raspoloživa po maksimalnoj brzini je 1 GB, nakon čega se brzina smanjuje na 128kbps. Benefiti promotivne ponude traju do kraja 2016. godine, a odnose se na sve kartice koje će biti aktivirane do 31. decembra ove godine", kazali su iz M:tel-a.

Prodajna cijena paketa je četiri eura.

"Rok važenja Revolucija 060 prepaid SIM kartice sa pravom korisnika na odlazne i dolazne pozive je 30 dana u kontinuitetu od prvog poziva ili od poslednje dopune kredita. Po isteku 30 dana, korisnik u narednih 30 dana ima pravo na dolazne pozive", objašnjavaju u kompaniji.

Portal Analitika