Crna hronika

Podgoričanki oštećeno auto

Podgoričanka S.Š. prijavila je danas policiji oštećenja prednjeg vjetrobranskog stakla na njenom vozilu, jer je sumnjala da joj je auto pogođeno projektilom. Policija je međutim utvrdila da je oštećenje nastalo od „dejstva oštrog tvrdog predmeta“, saopštila je Uprava policije.
Podgoričanki oštećeno auto
Portal AnalitikaIzvor

S.Š. iz Podgorica je policiji prijavila da je na njenom vozilu došlo do oštećenja prednjeg vjetrobranskog stakla, u momentu kada je upravljala svojim vozilom "Fiat tipo" i da se kretala ulicom Andrije Lainovića.

O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji je ovlastio službenike CB Podgorica da preduzmu uviđajne mjere i radnje.

„Uviđajnim mjerama i radnjama, u kojima je učestvovao i vještak balističke struke, konstatovano je da oštećenje površinskog – prvog sloja prednjeg vjetrobranskog stakla vozila nema karakteristike oštećenja koja nastaju od projektila, te da je navedeno oštećenje nastalo od dejstva oštrog tvrdog predmeta“, saopštila je Uprava policije.

Preduzimaju se, kako je saopšteno, dalje policijske aktivnosti, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, radi utvrđivanja činjenica u prijavljenom događaju. (Portal RTCG)

Portal Analitika