Marketing

M:tel: U Srbiju bez rominga do kraja 2016. godine

Kompanija m:tel za svoje korisnike od sjutra nastavlja sa najpovoljnijom ponudom za sve koji putuju u Srbiju.
M:tel: U Srbiju bez rominga do kraja 2016. godine
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Za samo 19 eura korisnici mogu aktivirati m:roming tiket Prva klasa i od trenutka aktivacije do kraja 2016. godine uživati u neograničenoj komunikaciji sa porodicom i prijateljima, bez razmišljanja o romingu dok su u Srbiji“, saopšteno je iz pomenute kompanije.

Ovaj specijalni tiket omogućava svim korisnicima m:tel mreže: neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i naravno ka m:tel mrežama, neograničene SMS poruke ka brojevima iz mt:s i m:tel mreže, neograničen Internet i neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu.

„Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija  - pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica, kao i slanjem  besplatnog SMS-a na broj 14555“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Ponuda je namijenjena svim korisnicima m:tel-a: prepaid, postpaid  i biznis.

„Preporučujemo svim korisnicima da što prije aktiviraju Prva klasa tiket, jer je broj aktivacija ograničen. Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600“, zaključak je saopštenja.

Portal Analitika