Fudbal

Kavani i Luiz neće nazad u Pariz!

Zvijezde Pari Sen Žermena Edinson Kavani i David Luiz, koji se sa nacionalnim timovima nalaze u Južnoj Americi, poručili su da nemaju želju da se vraćaju u Pariz nakon serije terorističkih napada u kojima je poginulo 128 ljudi.
Kavani i Luiz neće nazad u Pariz!
Portal AnalitikaIzvor

Prema navodima L'Ekipa, Urugvajac je poručio da se ne bi vraćao u prijestonicu Francuske u svijetlu jučerašnjih događanja, što je na današnjoj konferenciji otkrio njegov saigrač Alvaro Gonzales.

“Užasno je sve što se desilo, kako za fudbal, tako i za grad Pariz. Neko je spomenuo mogućnost da David Luiz ne želi da se vraća u Francusku, a i Kavani je istovremeno poručio da se i on ne bi vraćao”, istakao je Gonzales.

Urugvajski napadač je u redove Parižana stigao u ljeto 2013, a od tada je postigao 65 golova na 111 utakmica. U međuvremenu, Kavanijev saigrač David Luiz takođe je, navodno, izrazio želju da se ne vraća u Pariz, uz napomenu da bi da se on pita ostao u Brazilu.

“Đevojka, porodica i prijatelji su mi u Parizu. Tužni su i uplašeni. Ne znam šta ću da radim ako odlučim da se vratim tamo. Moj posao je da igram za PSŽ, ali da se pitam, ostao bih ovdje”, poručio je Luiz.

(Mozzartsport.com)

Portal Analitika