Politika

SNP: Sa našom partijom dolaze ozbiljne i odgovorne reforme

Odbor Socijalističke narodne partije Podgorica nastavio je sa stranačkim aktivnostima koje se tiču održavanja sjednica mjesnih odbora, na kojima se razgovara o aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji, sa posebnim osvrtom na sveukupnu krizu u kojoj se nalazi Crna Gora.
SNP: Sa našom partijom dolaze ozbiljne i odgovorne reforme
Portal AnalitikaIzvor

Sa članovima i simpatizerima SNP-a razgovarali su predsjednik partije Srđan Milić, potpredsjednica Danijela Pavićević, sekretar Izvršnog odbora Spasoje Kovačević, šef Kluba poslanika Aleksandar Damjanović, poslanica Snežana Jonica, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Dragan Ivanović i ostalo rukovodstvo podgoričkog Odbora.

Članovi mjesnih odbora sa teritorija Zabjela, Ljubovića i 19. decembra su, nakon otvorene i demokratske rasprave, dali punu podršku aktivnostima Kluba poslanika i Kluba odbornika u državnom i gradskom parlamentu.

-Takođe su insistirali da se istraje na dobijanju odgovora od ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije, povodom 51 pitanja SNP-a o policijskom nasilju tokom protesta. Ocijenjeno je da je SNP svakim danom sve jači i jači i da je jasno zašto imamo panični strah kod trenutno vladajućih partija, ali i nekih drugih, jer znaju da sa SNP-om dolaze ozbiljne i odgovorne reforme koje imaju za cilj da istinski postanemo država socijalne pravde sa uspješnom valorizacijom ekonomskih resursa i nultom tolerancijom prema organizovanom kriminalu i korupciji, ističe se u saopštenju SNP-a.

Ukazano je na važnost rješavanja konkretnih životnih problema sa kojim se, zbog nesposobnosti ili neznanja aktuelne vlasti, suočavaju građani Podgorice.

-S tim u vezi, istaknuto je da se SNP, između ostalog, izborila da se ukine taksa na gorivo čime je zaustavljeno dalje otimanje iz džepova građana i omogućila majkama sa troje i više djece da ostvare pravo na doživotnu mjesečnu nadoknadu od 1. januara 2016. godine, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika