Društvo

STANIĆ: "Prazna obećanja ostaju, Cetinje nestaje"

Članovi Predsjedništva i odbornici SDP-a i nezavisni odbornik u lokalnom parlamentu Marko Vujović obišli su danas kompleks Gornjeg Oboda, povodom 13. novembra Dana Prijestonice Cetinje, čime su, kako su kazali, željeli da pošalju jasnu poruu da je vrijeme da lokalna vlast pređe s riječi na djela.
STANIĆ: "Prazna obećanja ostaju, Cetinje nestaje"
Portal AnalitikaIzvor

Oni su istakli da lokalna vlast već nekoliko godina najavljuje realizaciju multifunkcionalnog projekta "MACCOC", te da je nekadašnji ponos Cetinja i Crne Gore danas ruiniran prostor kojeg se lokalna vlast sjeti samo u predizbornom periodu

"Tako je bilo i u susret posljednjim lokalnim izborima kada smo zajednički bili svjedoci megalomanskih najava o stotinama radnih mjesta u Gornjem OBOD-u, fabrikama kožne galanterije, solarnih panela, čuvenoj fabrici čokolade, filmskim studijima i brojnim drugim investicijama od kojih danas nema ni traga. Prazna obećanja ostaju, a ovaj prostor i Cetinje polako nestaju", istakao je predsjednik Opštinskog odbora SDP-a Mirko Stanić.

On je kazao da su obilaskom Gornjeg OBOD-a željeli  da pošaljemo jasnu poruku da je krajnje vrijeme da lokalna vlast sa riječi pređe na djela, "jer građani Cetinja više nemaju snage i strpljenja za njihova obećanja, dok grad svake godine napušta sve više stanovnika tražeći u okruženju šansu za sopstvenu egzistenciju".

 

Portal Analitika