Abiznis

Potpisan protokol o saradnji između Opštine Berane i Asocijacije menadžera

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) Budimir Raičković potpisali su Protokol o saradnji, koji ima za cilj formiranje Kluba menadžera - Poslovnog kluba Berane, kao svojevrsnog mjesta okupljanja privrednika, preduzetnika kao i rukovodilaca lokalne samouprave.
Potpisan protokol o saradnji između Opštine Berane i Asocijacije menadžera
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom predsjednik Šćekić poželio je dobrodošlicu prisutnima i izrazio zadovoljstvo povodom početka saradnje.

 „Vođeni misijom Asocijacije menadžera Crne Gore, a koja se odnosi na unapređenje menadžerske profesije i poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, kroz razmjenu znanja i iskustva,  iskreno se nadamo da ćemo protokolom o saradnji  zajednički raditi na jačanju mogućnosti razvoja biznisa i usavršavanja menadžerskih timova i pojedinaca“, istakao je on.

Prema riječima predsjednika Asocijacije, saradnja AMM i Opštine Berane znači povezivanje sjevera i juga Crne Gore u cilju poboljšanja poslovnog ambijenta Crne Gore. Kako je kazao Raičković, kroz saradnju sa AMM menadžeri iz Berana daće doprinos boljem životu u tom gradu.

Svečanom potpisivanju prisustvovali su opštinski rukovodioci zaduženi za ekonomski razvoj i finansije, članovi Upravnog odbora AMM i beranski privrednici.

Portal Analitika