Društvo

Izložba oldtajmera u Capital Plazi (FOTO)

Capital Plaza i udruženje ljubitelja oldtajmera Automoto Spa organizuju izložbu starovremenskih automobila pod nazivom “Exclusive Oldtimer Exhibition”. Izložba će biti otvorena večeras u 19 sati u Capital Plazi i trajaće do 22. novembra.
Izložba oldtajmera u Capital Plazi (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Kako je najavljeno, ekskluzivni automobili biće izloženi u atrijumu Capital Plaza-e u Ulici Šeika Zaida u Podgorici.

1311old2-copy

"Posjetioci će biti u prilici da vide automobile koji su, svaki na svoj način, obilježili zadnjih pola vijeka automobilske industrije, uživaju u ambijentu modernog dizajna i arhitekture kompleksa The Capital Plaza i ujedno osjete duh vanvremenosti automobilske industrije", saopštili su organizatori.

1311old3

Na izložbi će biti prikazano ukupno četrnaest eksponata, modeli iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog vijeka, poput modela Fiat 1500 L iz 1967. godine, Opel Diplomat iz 1969. godine, Rolls Royce iz 1976, dok će najstariji eksponat biti VW Buba iz 1953.godine.

1311old4

"Tokom trajanja izložbe eksponati će biti izloženi u dvije etape. Rotacija vozila planirana je za 18. novembar, kada će vozila sa početka izložbe biti zamijenjena novim eksponatima zbog same preglednosti u prostoru", najavili su iz Capital Plaza-e.

1311old5
Portal Analitika