Društvo

Puzzlijada i "Ne ljuti se čovječe" u Mall of Montenegru

Udruženje Pčelica u saradnji sa Mall of Montenegro i NLB bankom organizuje, u nedjelju 15. novembra, takmičenje djece u slaganju slagalica i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe". Takmičenje će biti održano u šoping centru Mall of Montenegro u Podgorici.
Puzzlijada i "Ne ljuti se čovječe" u Mall of Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

"Cilj ove manifestacije je podsticanje djece i roditelja na zajedničko i kvalitetno provođenje slobodnog vremena u igri i učenju. Značaj ovih igara ogleda se u tome da ne postoji polna ni uzrasna podjela među djecom, slagalice djeca mogu slagati zajedno sa braćom i sestram, drugovima i drugaricama, roditeljima… gdje se uvođenjem saigrača razvijaju djetetove socijalne vještine, timski rad, učenje prihvatanja poraza, fer igre i tolerancije. Na isti način igra "Ne ljuti se čovječe" doprinosi razvoju komunikacijskih vještina kod  djece i podstiče njihovu interakciju. Ove igre imaju višestruki značaj za razvoj djetetovih psiho-socijalnih vještina i umnogome su korisne i poželjne", saopšteno je iz udruženja Pčelice

U manifestaciji koja slijedi, biće organizovana brojna takmičenja u slaganju slagalica i igri "Ne ljuti se čovječe" za koje su Kids Land i Pino obezbijedili agrade, a paralelno sa turnirom za djecu, roditelji će međusobno imati priliku da igraju svoj "Ne ljuti se čovječe" turnir za koji je kuglana Bowling Strike obezbijedila poklon vaučere.

Za kulturno-umjetnički zaduženi su gosti iz plesnog kluba Diva i Jet Set, kao i mališani iz Akademskg centra Iskra i školice manekenstva Čarolija iz Nikšića. Habitat i Sofa bed će organizovati trke kroz gusjenicu za koje su obezbijedili vrijedne nagrade iz svog asortimana, a Swisslion Takovo slatke poklon pakete za najuspješnije mališane u slaganju kule od Euroblok čokolada.

Prijave traju i dalje na mail dec.pcelica@gmail.com ili na broj telefona 067533139.

Portal Analitika