Društvo

Imlekovo mlijeko povlačeno iz prodaje, nema odgovora zašto

Sanitarni ispektori povukli su u septembru gotovo šest hiljada litara „Imlekovog“ mlijeka u tetrapaku sa rafova jednog od trgovačkih lanaca u Crnoj Gori zbog pritužbi građana da je neispravno, iako je bilo u roku upotrebe. Mlijeko je upućeno na analizu koja je pokazala da je ispravno, bez obzira na to što su brojni građani u pritužbama tvrdili da je „kisjelkasto“, „zgrudvano“, „sirasto“, „neprijatnog ukusa“ i „pokvareno“, piše današnja Pobjeda.
Imlekovo mlijeko povlačeno iz prodaje, nema odgovora zašto
Portal AnalitikaIzvor

 Pritužbe na „Imlekovo“ mlijeko u tetrapaku bez čepa, kao i na mlijeko za kafu istog proizvođača, građani su, osim Upravi za inspekcijske poslove, dostavili trgovačkim lancima, kao i Pobjedi više puta tokom septembra i oktobra. Oni su tvrdili da su pokvareno mlijeko kupovali u trgovač- kim lancima „Laković“, „Voli“ i „Merkator“.

 Iz kompanija „Laković“ i „Voli“ potvrđeno je Pobjedi da su imali reklamacije građana na „Imlekovo“ mlijeko u tetrapaku bez čepa, odnosno na mlijeko za kafu, dok u „Merkatoru“ zvanično odgovaraju da nijesu zabilježili nepravilnosti sa tom vrstom proizvoda.

Opširnije u Pobjedi... foto: politika.rs

Portal Analitika