Politika

Radunović: Striptizete granta, salonski političari i medijski tajkuni u ,,timu B“

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović je ocijenio na svom Fejsbuk profilu da pojedini politički krugovi pokušavaju da zadrže tekovine Mila Đukanovića i nakon njegovog odlaska sa vlasti.
Radunović: Striptizete granta, salonski političari i medijski tajkuni u ,,timu B“
Portal AnalitikaIzvor

Na pitanje jednog od građana čemu se nadati ako se promjene kreiraju po principu ,,sve je isto, samo njega nema“, Radunović je istakao da su mnogo naivni oni koji misle da će se sa scene pomaći oni koji su zaslužni za artikulaciju narodnog nezadovoljstva, da bi ,,timu B“ prepustili dalje vođenje procesa. „Potpuno je jasno da je to cilj selektora ,,tima B“.

Iskoristiti DF-ovu glasačku snagu i energiju stvorenu protestima, ali eliminisati političke vođe koje su stvorile tu snagu i inicirale stvaranje ogromne opozicione energije, nakon mjeseci i mjeseci letargije. Radi se o laboratorijskom pokušaju izmjene genetskog koda nadolazećih političkih promjena, i to u posljednjoj krivini. Otprilike, da salonskim političarima (omiljena Milova vrsta), grant striptizetama i medijskim tajkunima koji bi da kreiraju politiku, ali da ne „prljaju“ ruke, vlast donesu „četnici“, popovi, anti-NATO omladina, zabludjeli Crnogorci, Putin, nereprezentativni Bošnjaci, „krezube“ žrtve tranzicije i, naravno, čuveno prostačko prase naše „Srbadije“, napisao je Radunović.

Dodao je da one koje su prebijali, hapsili, koji su gutali suzavac, krvarili, smrzavali se, kisnuli da bi se režim konačno uzdrmao, žele da iskoriste oni koji su bili protiv protesta i prije nego su počeli. „Mnogo su naivni ako misle da je to moguće. Ovo nije pobuna naroda kreirana u nekoj od stranih ambasada, pa da oficir za bezbjednost te ambasade nakon promjena izabere najpovjerljivijeg agenta da bude novi vođa. Ovo je izraz autohtone volje obespravljenih i osiromašenih ljudi, koju je DF samo politički artikulisao, zaključio je Radunović. (Pobjeda)

Portal Analitika