Zabava

Meril Strip podijelila lekciju iz prošlosti: Rekli joj da je ružna za ulogu, njen odgovor ih je ostavio bez riječi

Meril Strip (66) podijelila je na svom Fejsbuku jednu priču iz prošlosti koja je inspirisala i oduševila milione njenih fanova. Trostruka oskarovka prisjetila se jednog bolnog dana, kada je kao još neafirmisana glumica pokušala da dobije ulogu u filmu "King Kong" iz 1976. godine.
Meril Strip podijelila lekciju iz prošlosti: Rekli joj da je ružna za ulogu, njen odgovor ih je ostavio bez riječi
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo na slici sam ja, kako se vraćam sa audicije za film "King Kong" gdje su mi rekli da sam previše "ružna" za ulogu. Ovo je bio ključni trenutak za mene. Ovo jedno ružno mišljenje je moglo da mi uništi snove o glumačkoj karijeri i da me natjera da prestanem da vjerujem u sebe. Duboko sam udahnula i rekla "Žao mi je što mislite da sam previše ružna za vaš film, ali to je samo jedno mišljenje u moru hiljada različitih, i sada odlazim da nađem ljubazniju struju". Danas imam 18 nominacija za Oskara", napisala je legendarna glumica, uz sliku na kojoj ima 27 godina i vozi se metroom, prenosi 24casa.hr.

Izgleda da se Meril, koja ima ubjedljivo najviše nominacija za Oskara u istoriji, malo zabrojala - jer ih zapravo ima 19, ako se računa nominacija za film "U šumi" za koji je ove godine bile nominovana. Tri puta je sa sobom kući ponijela prestižnu statuu.

Inače, režiser Dino de Laurentis je na pomenutoj audiciji zaista rekao da je Meril ružna - ali je to prokomentarisao na italijanskom. Rekao je svom sinu "Ružna je. Zašto si mi je doveo?" ne znajući da pred njim stoji žena koja je završila studije i koja tečno govori italijanski.

Kada mu je odgovorila na italijanskom, izgledao je kao da ga je neko upucao. Ulogu je umjesto Stripove dobila Džesika Lang.

merilll
Portal Analitika