Politika

Sekulić: Uljarević prešla u pronalazače

Isfrustirana debaklom nerealnog projekta medijsko-tajkunskog koncerna kojim je projektovano da ona bude na čelu takozvane vlade nezavisnih stručnjaka, Daliborka Uljarević je očigledno prešla u pronalazače, izmislivši brojač za mjerenje energije širokih narodnih masa čiji su rezultati tako impozantni, da je sasvim realno da uslijedi aplikacija za Ginisovu knjigu rekorda, ocijenio je član predsjedništva Demokratske narodne partije Aleksandar Sekulić.
Sekulić: Uljarević prešla u pronalazače
Portal AnalitikaIzvor

 “Tako da je sasvim logično da u perspektivi bude tražena širom zemljine kugle kako bi sa svojom spravom mjerila narodnu energiju i time dala ključni doprinos cjelokupnom čovječanstvu.  Stavljajući se otvoreno na stranu onih koji omalovažavaju velike narodne proteste koje predvodi DF, Uljarevićeva je otvoreno pokazala da je cjelokupan javni angažman posvetila očuvanju političkih monopola partija na vlasti zato i ne čudi što glavnu matricu  njene današnje  izjave čine zapravo stranačka saopštenja Demokratske partije socijalista. Retorikom koju Uljarevićeva koristi kada govori o Demokratskom  Frontu, dokazana režimska konkubina sigurno je otplatila barem jednu ratu vladinih grantova preko kojih se finansiraju njene kvazi ekspertize. A da ne pada snijeg da pokrije brijeg najbolje govore ovakve izjave čiju pozadinu čak i nedovoljno upućeni sa lakoćom prepoznaju”, naveo je Sekulić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.   

Kako je dodao, kako reče mudri filozof,  ko u kriznim vremenima želi da ostane neutran ne misli ništa ne radi ništa i zasigurno ostaje ništa.

Upravo  u tome je razlika između Demokratskog Fronta koji je pokrenuo velike narodne proteste  koji će rezultirati promjenom diktatorskog režima i onih koji su umjesto učešća u njima voljno ili nevoljno odabrali   zlonamjeno komentarisanje sa udobne distance.  U cilju dobronamjerne pomoći, umjesto što daje jalove i paušalne ocjene koje izlaze iz granica pristojnosti, pozivam Daliborku Uljarević da prestane da žali za nerealnim obećanjima medijsko-tajkunsih koncerna i da u nedelju dođe da se na licu mjesta uvjeri kako je lijepo biti dostojanstven i slobodan čovjek. To je ujedno i odlična prilika da nas Uljarevićeva uzduž i poprijeko izbroji i uvjeri se u besmislenost svojih današnih neosnovanih tendencioznih tvrdnji jer ako koza laže ne laže rog. U suprotnom, Daliborka Uljarević svjesno rizikuje da ostane ikebana na kariranim režimskim stolnjacima koja se po potrebi premjšta iz ćoška u ćošak. Ili pak, da da zbog propasti još jednog medijsko-tajkunskog projekta a u skladu sa izraženom željom za medijskom pažnjom uđe u parove kako bi sa Ekremom nastavila svoje velikofilozovske debate”, zaključio je Sekulić. 

Portal Analitika