Turizam

Predstavljanje panoramskog puta „Krug oko Korita“ i audio vodiča u muzeju Marka Miljanova

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u okviru projekta „Razvoj panoramskih puteva“, organizuje svečano otvaranje panoramskog puta „Krug oko Korita“ i promociju audio vodiča za muzej Marka Miljanova, na Medunu, što će dodatno doprinjeti razvoju turističke ponude, kako Glavnog grada, tako i Crne Gore, koje će se održati u četvrtak, 12. novembra, sa početkom u 11 sati, u restoranu „Stara kuća“, na Kučkim Koritima.
Predstavljanje panoramskog puta „Krug oko Korita“ i audio vodiča u muzeju Marka Miljanova
Portal AnalitikaIzvor

 “Tim povodom prisutnima će se obratiti Marko Petričević, generalni direktor Direktorata za upravljanje turističkom destinacijom,  Željka Radak Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Tamara Radusinović, pr Turističke organizacije Podgorice”, navedeno je u najavi događaja.

Na panoramskom putu dužine 65 kilometara postavljena je turistička signalizacija i uređena su četiri vidikovca, i to kod spomenika Novaka Miloševa, zatim Grlo sokolovo, Delaj i Bitka na Fundini. U okviru projekta urađen je i audio vodič za muzej Marka Miljanova, koji će istog dana biti predstavljen. 

Portal Analitika