Politika

Medojević: Vlasnici Vijesti su trgovci koji naplaćuju svoje pisanje

Medijske šok bombe i suzavci od Vijesti, kao da su od SAJ-a. Napadati DF sada je veoma bijedno, rekao je Medojević
Medojević: Vlasnici Vijesti su trgovci koji naplaćuju svoje pisanje
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je u porukama na svom Tviter nalogu vlasnike dnevnih novina Vijesti Miodraga Perovića i Željka Ivanovića da su trgovci koji naplaćuju svoje pisanje za, kako je kazao, crnogorskog diktatora. 

Povod za Medojevićevu reakciju je kolumna vlasnika Vijesti Željka Ivanovića ,,Pravila bordela 10“ u kojoj je optužio Demokratski front za krah protesta, šurovanje sa DPS-om i uporedio lidera Nove Andriju Mandića sa zloglasnim srpskim episkopom Pahomijem. - Kad god je diktator u frci, tu su vlasnici Vijesti. Da napadnu Srbe i pomirenje sa Crnogorcima i da to naplate. Trgovci - napisao je Medojević na svom Tviter nalogu. Lider Pokreta za promjene smatra da su medijski nastupi vlasnika medijskog koncerna upereni protiv opozicije. - Ko pročita kolumne vlasnika Vijesti odmah će znati da su oni više protiv opozicije nego protiv diktatora. Šta očekivati od osnivača Pozitivne. 

Za vlasnike Vijesti jedino što je izvjesno je da mrze opoziciju više nego režim. Radije bi dilovali sa Milom - napisao je Medojević. Ivanović je u svojojsu DPS i Demokratski front „braća po materi“. - Svoju politiku vlasnici Vijesti su pokazali osnivanjem Pozitivne i izborom Pajovića za predsjednika. Red je da priznaju i da se izvine. Medijske šok bombe i suzavci, od Vijesti, kao da su od SAJ. Napadati DF sada je veoma bijedno - zaključio je Medojević.

Pobjeda

Portal Analitika