Fudbal

MIJUŠKOVIĆ: Sanjao sam crnogorski dres!

Nemanja Mijušković, defanzivac Vardara novo ime je na spisku Branka Brnovića za duel sa Makedonijom. Prvi trening propuštili su Nikola Vukčević, Marko Baša i Danijel Petković, a novi član nacionalnog tima kazao je da je sanjao ovaj dres.
MIJUŠKOVIĆ: Sanjao sam crnogorski dres!
Portal AnalitikaIzvor

"San svakog igrača je da igra za reprezenatciju. Dijete sam Podgorice i sanjao sam ovaj dres. Nadam se da ću opravdati povjerenje i da ću ubuduće biti na spisku", istakao je Mijušković, koga je željela i Makedonija.

"Postojali su razgovori, razmišljao sam da prihvatim poziv, ali onda sam odlučio da čekam. Mlad sam, srećom nijesam dugo čekao. drago mi je što ću baš protiv Makedonije imati prilku da debitujem". 

Očekuješ li da budeš starter?

"Volio bih naravno da počnem, ali ne opterećeujem se sada mnogo. Najbitnije je da kao ekipa djelujemo dobro"

Makedonija?

"Pretrpjeli su smjenu generacija, doživjeli krah u posljednjim kvalifikacijama, promijenili dva selektora... Imaju dosta mladih igrača, volio bih zbog reputacije makedonskog fudbala da naprave nešto u narednim kvalifikacijama, iako im je grupa paklena. Takođe bi to dobro bilo i za makedonski klupski fudbal, kako bi se podigao na mnogo veći nivo", zaključio je Mijušković. 

Portal Analitika