Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva Pljevljaka

Pljevaljska policija je uhapsila V.I. (38) iz Majdanpeka, državljanina Srbije, zbog sumnje da je pokušao da ubije I.R. iz Pljevalja.
Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva Pljevljaka
Portal AnalitikaIzvor

Policija sumnjiči V.I da je 7. novembra oko 19,20 časova, u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu porodične kuće M.M. u Pljevljima, iz vatrenog oružja – pištolja cal. 9 mm u pravcu I.R. ispalio tri hica od kojih su ga pogodila dva i nanijela mu dvije prostrijelne rane u predjelu lijeve nadkoljenice i lijeve šake.

"Rikošetiranjem ova dva hica S.S. iz Pljevalja, gost ovog lokala, je zadobio povrede u vidu oguljotina – okrznuća lijeve nadkoljenice i desne potkoljenice", kazali su u Upravi policije.

V.I. je nakon toga pobjegao iz lokala. I.R. nije životno ugrožen.

Osumnjičeni V.I. je uhapšen iste večeri.

"Pretragom terena pronađeno je i izuzeto oružje koje je, kako se sumnja, osumnjičeni koristio prilikom izvršenja krivičnog djela", kazali su u Upravi policije.

On je juče, uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

Zamjeni Višeg državnog tužioca mu je odredio zadržavanje u policijskim prostorijama do privođenja sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju.

Portal Analitika