Fudbal

SAVIĆ: Bilo bi lijepo završiti godinu pobjedom

Fudbaleri Crne Gore počeli su pripreme za prijateljski duel sa Makedonijom koji će se odigrati u Skoplju 12. novembra. Tim duelom ''hrabri sokoli'' završiće godinu, a cilj je pobjeda, poručio je naš defanzivac Stefan Savić uoči treninga na kampu FSCG na Starom aerodromu.
SAVIĆ: Bilo bi lijepo završiti godinu pobjedom
Portal AnalitikaIzvor

"Bilo bi lijepo završiti godinu pobjedom, a već poslije toga se treba okrenuti narednim kvalifikacijama. Napravljena je mala smjena generacije, uvjeren sam da ova selekcija ima budućnost. Motivacija? Predstavljamo narod, državu, uvijek je motiv poseban kada nosiš dres sa nacionalnim grbom", kazao je Savić koji se osvrnuo i na trenutnu formu.

"Osjećam se odlično, igrao sam sinoć prtiv Hihona, ostvarili smo veoma važnu pobjedu, prišli Realu na svega bod zaostatka. Barsa je na +4, što je prihvatljivo, s obzirom da u narednom periodu imamo nešto lakši raspored. Sve u svemu guramo dobro na oba fronta, u Ligi šampiona se nadam da možemo biti prvi u grupi, kako bi dobili lakšeg protivnika u osmini finala". 

Na pitanje očekuje li već minutažu kod Simeonea, s obzirom na to da je sinoćnji meč protiv Hihona tek drugi njegov u Primeri, Savić je odgovorio.

"Očekujem normalno, radim naporno, imao sam kontunuitet gdje god sam igrao, nadam se da će tako biti i u Madridu. Nakon tri lijepe sezone u Firenci, trebala mi je proimjena, a siguran sam da kvalitet donosi minutažu u bilo kojem klubu".

Portal Analitika