Društvo

Za Martina prikupljeno pet i po hiljada, a treba 15 hiljada eura

Nizom humanitarnih aktivnosti koje su tokom proteklog vikenda organizovane kako bi se što prije obezbijedila neophodna finansijska sredstva za liječenje malog Zeleničanina Martina Stepanovića, prikupljeno je skoro 1,500 eura.
Za Martina prikupljeno pet i po hiljada, a treba 15 hiljada eura
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetićemo, na humanitarnom koncertu koji je u petak veče organizovan u Đenovićima, prikupljeno je 297, dok je subotnji program ispred Dvorane Park na kraju rezultirao sa 944,60 eura.
Iako odziv Novljana u subotu nije bio veliki, jer je prodato samo 70 karata, oni koji su došli nijesu štedjeli, kazali su nam organizatori. Od pripremljenih 600 karata prodato je samo 70, ali oni koji su kupovali karte davali su po pet ili deset eura, pa je tako samo od prodaje karata ostvareno preko 500 eura.
Hercegnovski Strip festival prodajom svojih crteža “inkasirao” je 156 eura, Moto klub MC Cruiser prodajom majica sa moto susreta obezbijedio je 55,30 eura, NVO Hercegnovsko pozorište i NVO Ruke prodajom suvenira i rukotvorina prikupili su 125,5 eura, dok je juče ujutru na glavnom trgu obezbijeđeno još dodatnih stotinu eura. To znači da je do sada ukupno obezbijeđeno nekih 5 i po hiljada eura.
Kako su nam kazali organizatori, mali Martin bi u petak trebalo da otputuje za Beograd da nastavi liječenje.
Podsjetićemo, zbog preranog porođaja, Martinu je dijagnostifikovana bronhopulmonalna displazija, ne može da hoda ni da sjedi, već sve vrijeme provodi u ležećem položaju. Iako ima 19 mjeseci, njegov psihomotorni sklop funkcioniše na nivou djeteta od pola godine. (Radio Jadran)

Portal Analitika