Društvo

CGES donirao ormariće Domu u Bijeloj

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) donirao je Dječjem domu „Mladost” iz Bijele ormariće za muško odjeljenje te ustanove.
CGES donirao ormariće Domu u Bijeloj
Portal AnalitikaIzvor

Iz CGES-a su kazali da su u posljednjih deset godina, u skladu sa evropskim standardima u oblasti socijalne i dječje zaštite, preduzeti obimni radovi na renoviranju prostorija doma „Mladost”, koji postoji od 1946. godine.

Uz pomoć donacije CGES-a, u dijelu ugradnje novih ormarića za potrebe muškog odjeljenja, slika poboljšanih uslova boravka djece je upotpunjena.

„Crnogorski elektroprenosni sistem nastoji da doprinese razvoju zajednice u kojoj posluje. Svoje društveno-odgovorno poslovanje sprovodi u svim oblastima života, a posebno u dijelu kojeg čine najosjetljiviji članovi crnogorskog društva - djeca. S tim u vezi, dio pažnje i brige, kao i humanost na djelu, ovoga puta CGES je usmjerio Dječjem domu “Mladost” iz Bijele, kao jedinoj ustanovi u Crnoj Gori koja se bavi zbrinjavanjem djece lišene roditeljskog staranja, ali i ometene porodičnim prilikama”, navodi se u saopštenju. (Portal RTCG)

Portal Analitika