Muzika

Evropske festivalske nagrade: Glasajte za Exit i Sea Dance

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade. Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17 zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival, brani osvojenu titulu, a poziv na glasanje tim povodom uputio je i jedan od članova crnogorskog dvojca "Who See" Dejan Dedović Dedduh:
Evropske festivalske nagrade: Glasajte za Exit i Sea Dance
Portal AnalitikaIzvor

"Mi koji volimo muziku na plažu, idemo na festival Sea Dance na Jazu, u Evropi najbolji odrali smo branšu, sad ne damo titulu svi se ovdje slažu."

A  iz Holandije je tokom vikenda stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz cijelog svijeta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji! Oba festivala koji čine veliku Exit Avanturu mogu osvojiti najprestižnije evropske festivalske titule, a da bi to i ostvarili potrebna im je tvoja pomoć! Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu riječ. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope!

 Glasa se izborom iz prva dva padajuća menija na sljedećem linku: https://www.surveymonkey.com/r/TLB8Z6C

 

 

Portal Analitika