Fudbal

Vukićević se vratio na ''Trešnjicu''

Druga promjena na klupi Zete ove sezone za drugi povratak Dejana Vukićevića na ,,Trešnjicu“!
Vukićević se vratio na ''Trešnjicu''
Portal AnalitikaIzvor

Trener rođen 27. aprila 1968. godine treći put će sjesti na klupu tima iz Golubovaca, a najuspješ- niji je bio u prvom mandatu kada je Zeta 2007. postala prvi šampion Crne Gore.

Vukićević je bio trener ,,vukova“ i u sezoni 2010- 11, a tada ga je naslijedio Rade Vešović. Zeta je tekuću sezonu počela sa Miodragom Martaćem kao šefom struke, ali je nakon četiri vezana poraza donijeta odluka o raskidu saradnje. Od tada, dirigentska palica bila je u rukama Nenada Brnovića koji, međutim, nema UEFA Pro licencu, potrebnu da bi se vodio kao šef stručnog štaba.

Klub sa ,,Trešnjice“ morao je da traži novo rješenje i izabrao je sigurnu varijantu. Vukićević je dokazan trener na crnogorskim terenima, a i dobro je upućem u kvalitet sadašnjeg tima s obzirom da je odgledao većinu mečeva ove sezone. Golubovčani su trenutno osmi od 12 timova u Telekom 1. CFL, a u narednom kolu dočekaće Mornar, ubjedljivo najslabiji tim lige, sa samo tri boda iz 14 kola.

Biće to ,,zicer“ za trijumfalan povratak na mjesto uspjeha stručnjaka koji je, osim Zete, trenirao Mogren, Vojvodinu, Borac i moldavsku Dačiju. Vukićević je sa Mogrenom osvojio titulu i Kup Crne Gore.

ARENA

Portal Analitika