Region

Sudar policije i dva automobila, povrijeđeno pet osoba

U Batajnici je nešto poslije ponoći u sudaru policijskog i dva putnička vozila povrijeđeno pet osoba, među kojima ima i policajaca, potvrđeno je Tanjugu iz beogradske Uprave saobraćajne policije.
Sudar policije i dva automobila, povrijeđeno pet osoba
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iz Beogradske policije nijesu željeli da govore koliko je policajaca povrijeđeno u saobraćajnom udesu, ali su naglasili da su svi povrijeđeni imali lakše povrede i da je u toku uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela je da je ukupno pet osoba povrijeđeno iz tri vozila i da je odmah poslije ponoći bilo angažovano dva vozila Hitne pomoći.

Svi povrijeđeni muškarci prebačeni su u Urgentni centar.

Povrijeđeni muškarac od 33 godina ima je razderotinu čela i nosa i tupu povredu grudnog koša i kuka i prebačen je, na reanimaciju, Urgentnog centra, drugi povrijeđeni imao je tupu povredu grudnog koša, desne šake i koljena, a treći desnog kuka i noge i takođe tupu povredu grudnog koša.

Još jedan povrijeđeni mladić od 20 godina imao je tupu povredu grudnog koša, a povrijeđeni 32-godišnjak je imao posjekotinu na glavi i tupu povredu grodnog koša.

U jedan sat poslije ponoći na autoputu nedaleko od beogradske Hitne pomoći povrijeđen je tridesetjednogodišnji muškarac i on je sa istegnućem vrata i tupom povredom grudnog koša prevezen u Urgentni centar.

Tokom prošle noći bilo je 108 poziva od kojih 22 na javnom mjestu i kako su dani vikenda najviše je bilo alkoholisanih i tuča, mada je poziva bilo i od asmatičara, srčanih i bolesnika sa hroničnim visokim krvnim pritiskom, navela je Macura.

Blic.rs (Foto: ilustracija; telegraf.rs)

Portal Analitika