Zabava

Soraja Vučelić: Evo odakle mi pare za skupocjeni džip!

Soraja Vučelić zgrožena je pričama i pitanjima koja su se pojavila u javnosti nakon što je njen džip u ponedjeljak zapaljen u Podgorici.
Soraja Vučelić: Evo odakle mi pare za skupocjeni džip!
Portal AnalitikaIzvor

Starleta je u izjavi za "Pulsonline" otkrila da ju je skupocjeni automobil koštao 10.000 eura.

- Po potpisivanju ugovora sa auto-kućom iskeširala sam 10.000. Strašno je što se u situaciji kada je jednoj duevojci mogla da odleti glava, iko bavi pitanjem odakle mi novac, čime se skreće sa prave teme. Bože moj, odakle meni pravo da poželim da kupim automobil na otplatu. Pa samo kad sam ušla u Velikog brata dobila sam 15.000 eura, a da ne pričam o ostalim stvarima - kaže Soraja za Pulsonline.

Sagovornica dodaje da u podgoričkoj policiji postoje sva potrebna dokumenta vezana za to vozilo, kao i ugovor koji je sklopila sa auto-kućom gdje je kupila džip. 
- Auto se vodi na auto-kuću, a svako iole pismen bi trebalo da zna da se vozilo prevodi na vlasnika tek pošto se otplati – ističe Soraja.

Dodaje da zbog policijske istrage ne bi smjela da daje detaljnija obavještenja o događaju i da joj je dosta „brižnika“.
- Valjda policija zna šta radi. Ako su mi rekli da ne pričam zbog istrage valjda oni bolje znaju. A ti koji brinu odakle mi novac i što pišu o meni a da me prethodno ne pozovu telefonom, nek ne brinu. Čim mi policija dozvoli da pričam obavijestiću dušebrižnike odakle mi pravo da poželim da kupim automobil – zaključuje starleta.

Portal Analitika