Rukomet

Plave spremne za novi derbi, ADŽIĆ: Da potvrdimo dva boda iz Bukurešta!

Fenomenalnu partiju u Bukureštu, rukometašice Budućnosti pokušaće da ponove protiv istog rivala i pred svojim navijačima, čime će trijumf nad izuzetno jakim timom u Rumuniji tek dobiti na značaju.
Plave spremne za novi derbi, ADŽIĆ: Da potvrdimo dva boda iz Bukurešta!
Portal AnalitikaIzvor

Iako su izabranice Dragana Adžića prije neđelju dana slavile ubjedljivo 28:22, trener aktuelnog šampiona Evrope poziva na oprez jer se radi o ekipi koja ima kvalitet za samu završnicu elitnog takmičenja. Budućnost želi da još jednom slavi i potvrdi dva boda iz prvog meča, kazao je trener Adžić.

"Za Bukurešt smo se puno spremali i to nam se vratilo. Siguran sam da rumunski tim ima rezerve, koje nije pokazao u prvom meču, našom zaslugom. Mi se i ove nedjelje spremamo za njihovo najbolje izdanje", rekao je Adžić.

buducnostzene0611

On je kazao da je uvjeren da podgoričke rukometašice mogu ponoviti odnos iz Bukurešta, skoncentrisanost svih 60 minuta i posvećenost dogovoru. 

"Vjerujem da možemo na kraju utakmice potvrditi dva boda iz Bukurešta i napraviti krupan korak ka dobroj poziciji u drugoj fazi takmičenja. Bukurešt na svakoj poziciji ima vrhunske i ostvarene igrače, koji su osvajali medalje. Očekujem njihov odgovor na ono izdanje na koje smo ih mi naveli u prvom meču", kazao je Adžić.

On očekuje da će pojedine rukometašice Bukurešta odreagovati bolje nego u prvom meču. 

"Mi se spremamo da i to anuliramo i da ih svedemo na izdanje iz prvog meča. Ne mijenjam mišljenje o njihovom kvalitetu, ali naša pažnja svede te igrače na neki nivo dovoljan da mi pobijedimo. Moramo da izdržimo i ovo drugo poluvrijeme, da ne dozvolimo iznenađenje. Imaju kvalitet da odigraju mnogo bolje, a mi se spremamo i za to njihovo izdanje", rekao je Adžić.

rasporedzenels06-11
Portal Analitika